Stoch, 6 dakikada 2 penaltı kaçırdı

Stoch, 6 dakikada 2 penaltı kaçırdı

SPOR Haberleri

PAOK'ta kiralık oalrak forma giyen Stoch dün akşam oynanan Avrupa Ligi mücadelesinde 6 dakikada 2 penaltı kaçırarak en çok konuşulan isim oldu.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda PAOK evinde ağırladığı Maccabi Haifa'yı 3-2 mağlup etti. Fenerbahçe'den PAOK'a kiralık olarak giden Miroslav Stoch, 6 dakikada kaçırdığı 2 penaltı ile gecenin en konuşulan ismi oldu. Slovak futbolcu önce 39., sonra 45. dakikada kazanılan iki penaltıda topu ağlarla buluşturamadı. İsrail temsilcisi Maccabi Haifa, 13'te Ndlovu ve 21'de Golasa'nun golleriyle 2-0 öne geçti. Yunan ekibi PAOK, 35'de farkı Vitor ile 1'e indirirken 39'da kazanılan penaltıyı Stoch gole çeviremedi. Pozisyonun ardından Stoch'un kullandığı kornerde Ninis, attığı golle PAOK'a beraberliği getirdi. Ev sahibi ekip 45'te bir penaltı daha kazanırken topun başına geçen Stoch, topu ağlara gönderemedi. PAOK'a galibiyeti getiren gol ise 66'de Salpingidis'ten geldi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...