Trabzonspor yenilgiyi unuttu

Trabzonspor yenilgiyi unuttu

SPOR Haberleri

Trabzonspor 1 Eylül'den beri maç kaybetmedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'yı yenen Trabzonspor, gözünü Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçına dikti. Bordo-mavili takım 1 Eylül'den bu yana yenilgi yüzü görmüyor. Trabzonspor 01.09.2013 tarihinde deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-0 kaybetti. Trabzonspor bu maçın ardından oynadığı 8 resmi maçı da kaybetmedi. Karadeniz ekibi 5 tanesi lig, 3 tanesi Avrupa kupası maçı olmak üzere son 8 resmi mücadelesinde 5 galibiyet 3 beraberlik aldı.
KALEYE SET ÇEKTİLER
Trabzonspor Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Trabzonspor son 5 haftada sahasında Karabükspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u 2-0 yenerken Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile sahasında Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor son 5 lig maçında kalesinde gol görmezken en son 3.haftada Akhisar Belediyespor takımından Kenan Özer'in golüne engel olamamıştı. Trabzonspor Süper Lig'de 452 dakikadır gol yemiyor. Öte yandan Trabzonspor bu sezon oynadığı 8 maçta sadece 6 gol atabildi. Bordo-mavililer böylece son 11 sezonun en kısır ilk 8 haftasını geride bıraktı. Trabzonspor en son 2002-03 sezonunda ilk 8 haftada 4 gol atabilmiş diğer sezonlarda 6 golün üzerinde yer almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...