UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin toplu sonuçları

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin toplu sonuçları

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta grup maçları tamamlandı. UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları şöyle oldu.

Oynanan 24 maçta en gollü maç A Grubu'ndaki Valencia'nın St. Gallen'i 5-1 yendiği mücadele oldu. Temsilcimiz Trabzonspor evinde Legia Varşova'yı 2-0'la geçerek liderliği 2 puan kaybeden Lazio'dan kaptı. J Grubu'nda oynanan günün diğer maçında ise Apollon Limassol ile Lazio 0-0 berabere kaldı. Alınan bu sonuçlardan sonra grupta Trabzonspor 7 puanla birinci, Lazio 5 puanla ikinci, Apollon Limassol 4 puanla üçüncü ve Legia Warszawa'da 0 puanla son sırada yer aldı.
Dikkat çeken mücadelelerden birisi de Salzburg ile Standart Liege arasındaydı. Maçta 3 kırmızı kart çıkarken gülen taraf 2-1'le Avusturya ekibi oldu. Fiorentina, evinde Romen takımı Pandurii'yi 3-0 geçerek 3 haftada 9 puan topladı ve gücünü bir kez daha ispatladı. Eski Fenerbahçeli Miroslav Stoch'un 6 dakika arayla 2 penaltı kaçırdığı ilgiç mücadelede PAOK Maccabi Haifa'yı 3-2 geçmeyi bildi. Gruplarda 4. hafta maçları 7 Kasım Perşembe günü oynanacak. UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları şöyle oldu:

nbsp;UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin toplu sonuçları

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...