Gençlerbirliği, Mehmet Özdilek ile imzayı attı

/ Kaynak: İHA
Gençlerbirliği, Mehmet Özdilek ile imzayı attı

SPOR Haberleri  / İHA

Kötü gidişatın ardından Metin Diyadin ile yollarını ayıran Gençlerbirliği, teknik direktör Mehmet Özdilek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 2013-2014 sezonuna büyük ümitlerle başladıklarını belirterek, "Fakat her takımın başına geldiği gibi biz de teknik ekipte değişiklik yapmayı zaruri bulduk. Yönetim kurulu ile yaptığımız araştırma neticesinde, genç ve dinamik bir isim olan Mehmet Özdilek'i, ekibiyle birlikte takımımızın başına getirmeyi uygun gördük. Her konuda kendisiyle anlaştık. Takımlarda başarı, istikrarla eşittir. Bu nedenle, Mehmet Özdilek ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah daha uzun yıllar birlikte olmak istiyoruz" dedi. nbsp;Kırmızı-siyahlı kulübün yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ise, "Gençlerbirliği'nde olmaktan dolayı çok mutluyum. Her şey çok çabuk gelişti. Geçmişi irdelemek istemiyorum. Benim için önemli olan bugün ve gelecek. Gençlerbirliği'nin içinde bulunduğu durum kendisine yakışmıyor. Gençlerbirliği'ni layık olduğu yere getireceğiz. Omuz omuza vererek bunu başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.
Bu arada, 79 yaşına giren Başkan İlhan Cavcav'a yönetim, teknik heyet ve futbolcular tarafından sürpriz doğum günü yapıldı.
CAVCAV'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yapılan 2 yıllık anlaşmanın ardından yöneticiler, Mehmet Özdilek ve futbolcular, Başkan İlhan Cavcav'a doğum günü sürprizi yaptı. Doğum günü temennisinde bulunan Cavcav, ''Yeni teknik direktörümüzle mukavele imzaladık. Umarım bu yeni yaş, hayırlara ve mutluluklara vesile olur. İnşallah bu yeni yıla galibiyetle başlarız. Önemli bir Elazığspor maçımız var. Ben de Elazığ'a gideceğim. Bu güzel başlangıcı, güzel bir galibiyetle neticelendiririz" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...