Wozniacki antrenör değişikliğine gitti, babası bıraktı

Wozniacki antrenör değişikliğine gitti, babası bıraktı

SPOR Haberleri

TEB BNP Paribas WTA Championship'in yedek listesinde yer alan Caroline Wozniacki'nin babası Danimarkalı tenisçinin antrenörlüğünden ayrıldı.

Dünya eski 1 numarası Caroline Wozniacki'nin babası ve aynı zamanda antrenörü olan Piotr Wozniacki, artık kızı ile birlikte çalışmayacağını açıkladı. Piotr Wozniacki bu konu ile ilgili olarak kendisine sorulan soruya şu yanıtı verdi:"Gerçek şu ki bu benim Caroline'nin antrenörü olarak katıldığım son turnuva. Bir sonraki antrenörünün kim olacağı hakkında şu anda konuşmak istemiyorum. Bu görevi kimin üstleneceğini önümüzdeki hafta açıklayacağım. Aramızda bir anlaşma yaptık. Şu andan itibaren yalnızca babasıyım. Benim üzerime düşen sorumluluğumu devretmek ve kızımın tenis ile ilgili geleceğini Caroline ve antrenörünün birlikte yürüteceği çalışmaya bırakmak."
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...