Abdullah Gül'e öyle seslenince bir anda sessizlik oldu

/ Kaynak: CHA
Abdullah Gül'e öyle seslenince bir anda sessizlik oldu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Kayseri'de bir vatandaş 'Sayın Başbakanımız hoş geldiniz' şeklindeki yüksek sesle bağırınca bir anda sessizlik oluştu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de hemşehrileri tarafından ikram edilen etli ve peynirli pideyi yedi. Üzüm ve tatlı yiyen Gül, manav esnafı ile bir süre sohbet ederek işlerinin nasıl olduğunu sordu. Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri programının ilk gününde valilik ziyareti sonrasında Cuma namazını Hunat Camii'nde kıldı. Cami çıkışı cenaze namazlarına katılan Gül, ardından vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra bir manav, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü öğle yemeği için hazırladığı sofraya davet etti. Esnafı kırmayan Gül, içeri girdi ve kendisine ikram edilen Kayseri tabiriyle 'kıymalı' olarak adlandırılan etli ve peynirli pideden yedi. Gül, pidenin üzerine ikram edilen üzümden de aldı ve halka tatlıdan fazla olduğu için yemedi. Yemek sırasında Gül, esnaf ile sohbet ederek işlerini sordu. Gül, kendisine ikram edilen pidelerin büyük bir bölümünü ise basın mensuplarına gönderdi. Yemek sırasında Cumhurbaşkanı Gül'e, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri milletvekilleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de eşlik etti.


"SAYIN BAŞBAKANIM HOŞ GELDİNİZ"
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, manavda yediği yemekten sonra ayrılırken kalabalık bir vatandaş grubuyla karşılaştı. Kısa süreli izdihama neden olan grup, Cumhurbaşkanı ile tokalaşmak için adeta birbirlerini ezdi. Grup, "Cumhurbaşkanım hoş geldiniz." sloganlarına el sallayarak karşılık verdi. Bu arada bir kişinin "Sayın Başbakanımız hoş geldiniz." şeklindeki yüksek sesle bağırması dikkat çekti. Bir anda sessizlik oluştu ve bu slogana orada bulunanlar gülümsedi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...