Baroni, 'Çok önemli bir maçtı'

Baroni, 'Çok önemli bir maçtı'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, 3-1 kazanılan Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. nbsp; Öncelikle maçı değerlendiren Cristian Baroni, "Bizim için çok önemli bir maçtı, elimizden geldiğince mücadele ettik ve öne geçince de rahatladık. Dediğim gibi bizim için çok önemli bir maçtı" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu ailesinin ve özellikle küçük kızının Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçlara sürekli gelmeleriyle ilgili olarak ise "Küçüklüğünden beri sürekli geliyor. Burada, Fenerbahçe'de çok mutluyuz. Bana her zaman destek oluyorlar" dedi.

Son olarak Euroleague'de Fenerbahçe Ülker'in Barcelona'yı yenmesini de değerlendiren Cristian Baroni, "Tabiki de onları çok tebrik ediyorum. Hem basketbolda hem de futbolda galibiyet almak çok güzel" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...