Fenerbahçe taraftarları basket maçına gitti, Saraçoğlu boş kaldı

Fenerbahçe taraftarları basket maçına gitti, Saraçoğlu boş kaldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker'in Barcelona maçı ile Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçlarının çakışması taraftarın bölünmesine neden oldu.

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın THY Euroleague'de dün oynadığı Barcelona karşılaşması, Gaziantepspor maçını da etkiledi. Avrupa arenasında takımlarını yalnız bırakmak istemeyen sarı-lacivertliler, Ülker Arena'da aynı saatte başlayan basketbol maçına gitmeyi tercih edince Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bazı bölümler boş kaldı. Ancak bu boşluklara rağmen Kadıköy'de coşku hiç de eksik gözükmedi. Gaziantep karşısında takımlarını yalnız bırakmak istemeyen F.Bahçeliler, atılan goller ve galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı. nbsp;
ÇiFTE BAYRAM YAŞANDI nbsp;
Ülker Arena'dan gelen galibiyet haberi sarı-lacivertlilerin coşkusunu ikiye katladı. Basketbol takımının İspanyol ekibi Barcelona karşısında baştan sona üstün götürdüğü maçı 75-70 kazanması taraftarlara çifte bayram yaşattı. Fenerbahçe, iki maçın çakışması nedeniyle TFF'ye Gaziantep maçının günü veya saatinin değişmesini istemiş, ancak bu talep cevapsız kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...