Ersun Yanal, 'Bize her yer Kadıköy'

Ersun Yanal, 'Bize her yer Kadıköy'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor maçının ardından taraftara övgü yağdırarak 'Bize her yer Kadıköy' dedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, G.Antep maçı sonrası yaptığı açıklamaya Barcelona'yı yenen F.Bahçe Ülker'i tebrik ederek başladı. Yanal, "F.Bahçe spor kulübü 9 branşı olan büyük bir sivil toplum örgütü. Büyük bir güç. Başka bir branşta da F.Bahçe'nin maçı olsa orası da dolardı" dedi. nbsp;
BİZE HER YER KADIKÖY nbsp;
Yanal taraftarın istediği coşkulu futbola karşılık vermeye çalıştıklarını belirtip şöyle konuştu: "Oyuncularımın maçı istemesi, tempolu başlaması herşey güzeldi. 'F.Bahçe her maçını iyi oynayacak' demiştim. Bize her yer Kadıköy. Bunun için çalışıyoruz. Alper ve Salih'ten umutluyum gelecekte Türk futboluna büyük katkı sağlayacaklar." nbsp;
G.SARAY VE TRABZON'A SEVİNİYORUM
Yanal, "Galatasaray ve Trabzonspor'un Avrupa'da kazanması Türk futbolu adına çok önemli. Ben kazandıklarına seviniyorum" yorumunu yaptı.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...