Fikret Orman, 'Kökünü kazıyacağız'

Fikret Orman, 'Kökünü kazıyacağız'

SPOR Haberleri

Fikret Orman, 'Kulübe zarar verenlerin aramızda işi yok. Kimse merak etmesin yeni statla birlikte bunların hiç birini göremeyeceksiniz' dedi.

Beşiktaş'ın saha olayları sebebiyle çok zarar gördüğünü ve 8 yılda 24 defa sahalarının kapatıldığını belirten Başkan Fikret Orman, kulübe zarar aralarında tutmayacaklarını bildirdi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde konuşan Orman, "Popülizm uğruna, şöyledir, böyledir demeyeceğiz. 'Bunlar iyi Beşiktaşlı değil' diyeceğiz. Hiç merak etmeyin, yeni statla beraber bunların nbsp;kökünü kazıyacağız" dedi. Kulübün bir yıl sonra maddi yönden rahatlayacağını dile getiren Orman, "Beşiktaş'a güç katacak, bizi daha ileriye taşıyacak oyuncular almak istiyoruz. Ronaldinho ile bizzat İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ilgileniyor. Şu anda bir şey yok ama ilgi alanımızda" diye konuştu. Beşiktaş'tan gitmek isteyen oyunculara kapılarının açık olduğunu ifade eden Orman, "Almeida ve Fernandes'in kalmalarını istedik. Aynı istek ve arzuyu onlardan gördüğümüz gün sözleşme imzalarız, görmezsek sözleşme imzalamayız" sözlerini kullandı. Beşiktaş'ın ligdeki durumuna da değinen Orman, "Hiç kimse hakem hatalarını mazeret gösteremez. Beşiktaş isen çıkıp rakibini yeneceksin. Biz G.Saray'a hakem hatasıyla kaybettik ama Beşiktaş gibi oynasaydık yenerdik. Futbolcularım hiçbir zaman hakem hatalarını arkasına sığınmasın. Parayı alırken iyi, yaparken de işini de iyi yapacak" görüşlerini iletti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...