BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > AĞZIMIZIN TADI

AĞZIMIZIN TADI

MALZEME: Bir havuç, bir su bardağı tel şehriye, bir soğan, bir çorba kaşığı katı yağ, bir çorba kaşığı un, altı su bardağı su, ince kıyılmış maydanoz, bir adet limon ve tuz.



Havuçlu şehriye çorbası MALZEME: Bir havuç, bir su bardağı tel şehriye, bir soğan, bir çorba kaşığı katı yağ, bir çorba kaşığı un, altı su bardağı su, ince kıyılmış maydanoz, bir adet limon ve tuz. HAZIRLANIŞI: Yağı tavaya atıp eritin, soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin, üzerine bir çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın, altı su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye ilave edin. Bu karışımın kaynamasından sonra şehriyeleri ilave edin. Piştikten sonra üzerine maydanozu serpip servis yapın. Afiyet olsun
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 109330
    % -0.31
  • 3.867
    % -0.62
  • 4.5554
    % -0.6
  • 5.158
    % -1.19
  • 156.209
    % -0.25
 
 
 
 
 
KAPAT