Olcay, 'Oğuzhan çok büyük yetenek'

Olcay, 'Oğuzhan çok büyük yetenek'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Akhisar deplasmanında 3-3 berabere kalmasının ardından Olcay Şahan takımı değerlendirdi.

Maçta takımı adına gol atan Olcay Şahan, "Aslında maça iyi başladık, öne de geçtik. Normalde biz öne geçersek kolay kolay gol yemezdik. 5-10 dakika sahada yoktuk, sonrasında arka arkaya goller yedik. Pozisyonlarımız vardı, kazanabilirdik de ama olmadı." diyerek maçı değerlendirdi.

Koşu rekoru kırılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Olcay, "Normalde benim rekor kırmam bugün takım olarak çok koştuk. Özellikle ilk yarıda çok koştuk. Ama artık önümüze bakmamız lazım. Gelecek hafta kesinlikle kazanmalıyız." dedi.

Son olarak Oğuzhan'dan bahseden Olcay Şahan, "Oğuzhan çok büyük yetenek. O bizimle olduğu zaman takım olarak daha iyi oynuyoruz. Maçtan önce de bir kaç görüntü izlemiştik Oğuzhan'la beraber. Ben de ona, "Bana asist yapacaksın" demiştim." diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...