Hamza Hamzaoğlu, 'Biz de kazanmak istiyoruz, biz de hırslıyız'

Hamza Hamzaoğlu, 'Biz de kazanmak istiyoruz, biz de hırslıyız'

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile kendi sahasında 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Öncelikle takımın başarılı oyuncusu Güray Vural'ın Milli Takım'a çağrılma durumuyla ilgili olarak, "Onu zaman gösterecek. Giray da Milli Takım için konuştuğumuz, görüştüğümüz oyuncular arasında" yorumunda bulundu.

Ardından karşılaşmayla ilgili görüşlerini belirten başarılı teknik adam, "Mutluyum. Çok keyifli bir maç oldu, hem Beşiktaşlı hem de kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Aldığımız sonuçtan çok oyun anlamında herkesi tebrik ediyorum. İyi bir futbol ortaya koyduk. Cesaretli bir futbol oynuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Hamza Hamzaoğlu, maçta yaşanan bir pozisyonun ardından sinirlendikten sonra montunu çıkarıp yedek kulübesine attığı pozisyonu izledikten sonra, "Bu ben miyim? Oluyor tabi, maç çok iyi gidiyordu. Zaman zaman belki biz kararları objektif göremeyebiliriz bazen hakemler de göremeyebiliyor. Biz de oyuncular gibi kazanmak istiyoruz, biz de hırslıyız" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...