Ersun Yanal'ın tek rakibi kendisi

Ersun Yanal'ın tek rakibi kendisi

SPOR Haberleri

Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe Bursaspor'u yenerse başarılı teknik direktör kariyerinin en iyi 10 haftalık başlangıcını yapacak.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe 3-2 kaybettiği Konyaspor maçının ardından, 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu sonuçların ardından Ersun Yanal, ilk sezonunda 3 senelik Aykut Kocaman döneminin ilk 9 haftalarından daha iyi bir performans sergiledi. Tecrübeli hoca, 9 senelik Süper Lig kariyerinde ise en iyi ikinci ilk dokuz haftasını geçirdi. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Bursaspor'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı da kazanırsa Ersun Yanal kariyerinin en iyi ilk 10 hafta başlangıcına imza atacak.
45'İ 60 YAPALIM
F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantep maçının ardından futbolcularıyla yaptığı sohbette, "Mükemmel bir 45 dakika çıkardık. Bu süreyi 60 dakikaya çıkardığımızda çok daha başka bir takım olacağız. Ayrıca bu futbolu her maçta tekrarlayabilmeliyiz" dedi. nbsp;
ÖDÜL EKSTRA 1 GÜN İZİN
3-1'lik Gaziantep galibiyeti ve takımın ortaya koyduğu güzel futbol Fenerbahçe'de yüzleri güldürdü. Ersun Yanal da 1 gün fazla izin vererek futbolcularını ödüllendirdi. Yanal'ın dünkü idmanı iptal etmesinin ardından izine çıkan sarılacivertliler, yarın Bursa hazırlıklarına başlayacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...