Arsene Wenger, 'Ibrahimovic, Messi ve Ronaldo'dan daha iyi'

Arsene Wenger, 'Ibrahimovic, Messi ve Ronaldo'dan daha iyi'

SPOR Haberleri

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Zlatan Ibrahimovic'in benzersiz olduğunu ve Ronaldo ile Messi'den daha iyi olduğunu açıkladı.

Paris Saint Germain'in (PSG) Anderlecht'i 5-0 yendiği maçta rakip ağları 4 kez havalandıran Zlatan Ibrahimovic 'e Arsene Wenger 'den övgü geldi. Wenger, PSG'li yıldızının şu anda en iyisi olduğunu söyledi. Fransız teknik adam Telefoot'a yaptığı açıklamada Zlatan Ibrahimovic'in Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo 'dan daha iyi olduğunu söylerken, "Şu anda en iyisi o. 32 yaşında ve yeteneğinden en iyi şekilde yararlanıyor" deyi konuştu.

Bu sezon 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 11 gol kaydeden Zlatan için Edinson Cavani'nin 64 milyon Euro'ya transfer edilmesinin ardından PSG'den ayrılacağı söylentileri çıkmış, ancak Eylül ayında Fransız şampiyonuyla olan sözleşmesini 2016 sonuna kadar uzatmıştı. (ligtv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...