Park kavgası işyeri baskınıyla son buldu

/ Kaynak: İHA
Park kavgası işyeri baskınıyla son buldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Taksim'de park meselesi yüzünden aralarında tartışma çıkan bir vatandaş ile büfecinin kavgası işyeri baskınıyla son buldu.

Tartışma sırasında ticari taksi şoförü olan arkadaşlarını çağıran vatandaş işyerini yerle bir etti. Olay, Beyoğlu Abdülhak Hamit Caddesi üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir vatandaş ile büfe sahibi arasında park etme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine vatandaş taksicilik yapan bazı arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Çağrı üzerine işyerinin önüne gelen çok sayıda ticari taksi sof örü adeta işyerine baskın düzenledi. Önce işyeri sahibi ile tartışan taksiciler ardından ellerine geçirdikleri sandalye ve dubalarla işyerinin cam ve pencerelerini yerle bir etti. Ellerindeki malzemelerle büfeye saldıran taksiciler, büfecinin de hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Yaklaşık 10 dakika süren kavganın ardından taksi şoförleri olay yerinden uzaklaşırken işyerinde maddi çapta hasar oluştu. İhbarın ardından olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işyerinde inceleme başlattı. Saldırı sırasında yaralanan işyeri sahibi "Mekanıma saldırdı, kolumu kesti, bıçakladı beni. Polisi de arıyorum poliste gelmedi. Sokak ona aitmiş, sokağın sahibi oymuş. Arabalarını o çekecekmiş" diyerek tepkisini dile getirdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...