Erciyesspor'da futbolculara ceza

/ Kaynak: AA
Erciyesspor'da futbolculara ceza

SPOR Haberleri  / AA

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren kötü sonuçlarına ardından bazı futbolcular ceza vereceklerini açıkladı.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, takımdaki bazı futbolculara ceza verileceğini belirterek, "Takımın huzurunu bozan, takıma zarar veren ve bize yakışmayacak hareketlerde bulunan kim olursa olsun hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak" dedi. Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona iyi başlayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Takımın kısa sürede toparlanması için futbolcular üzerinde bazı yaptırımlara gideceklerini vurgulayan Eren, şöyle devam etti:
"Taraftarımız, yüreğine su serpecek ve seyir zevki olan karşılaşmaları kısa sürede izlemeye başlayacak. Yönetim olarak iyi niyet içerisinde beklettiğimiz cezalar vardı. Bu cezaları artık uygulamaya koyacağız. Takımın huzurunu bozan, takıma zarar veren ve bize yakışmayacak hareketlerde bulunan kim olursa olsun hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak. Gerekirse kadro dışı bırakılacak. Gerekirse çok ciddi maddi cezalar uygulanacak. Bunlarla ilgili girişimlerimizi yaptık. Bazı futbolcularımızın canı yanacak." Eren, yönetimin takımı düzlüğe çıkarmak için yoğun çalıştığını dile getirerek, taraftarlardan da bu süreçte takıma olan desteklerini artırarak sürdürmelerini istedi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...