Emenike'ye Eto'o terapisi

Emenike'ye Eto'o terapisi

SPOR Haberleri

Gol sessizliğini Kayseri Erciyes maçında bozan Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, Samuel Eto'o'nun kendisine bir örnek teşkil ettiğini dile getirdi.

Fenerbahçe 'deki ilk golünü geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında kaydeden Emmanuel Emenike, bu sayısını Samuel Eto'o 'ya ithaf etti. Afrika futbolunu yakından takip eden "MTN Football" adlı internet sitesine konuşan Nijeryalı futbolcu, Samuel Etoo'nun da Chelsea formasıyla aynı gün Cardıff City'ye karşı ilk golünü kaydettiğine vurgu yaptı. Emenike, "Eto'o benim arkadaşım, hatta ağabeyim. Aynı vizyona sahip olduğumuz için iyi anlaşıyoruz. Hatta forma numaralarımız bile aynı. Eto'o, tıpkı benim gibi uzun bir süre gol atamamıştı. Ancak o da ilk golünü benden bir gün önce attı. Onun golünü ve yaşadığı sevincini izlemek beni kendime getirdi. Bir gün sonra Erciyesspor maçına çıktığımızda, Eto'o'dan aldığım moralle ruhum yerden ayağa kalktı ve Fenerbahçe adına ilk golümü attım. Bu hafta da iki gol atarak devamını getirdim" diye konuştu.

Emenike, Fenerbahçeli taraftarların kendisine göstermiş olduğu ilgiye de değindi. Nijeryalı forvet oyuncusu, "Gol atamadığım zamanlarda bile yanımda oldular. Hem formumdan, hem de onları mutlu etmiş olmaktan ötürü mutluyum" ifadelerini kullandı. Emenike, sezonu kaç golle tamamlayabileceği konusunda ise yorum yapmaktan kaçındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...