Galatasaray'dan derbi açıklaması, 'Psikolojik üstünlük yok'

Galatasaray'dan derbi açıklaması, 'Psikolojik üstünlük yok'

SPOR Haberleri

Galatasaray basın sözcüsü ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Ergün, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, derbide psikolojik üstünlüğün olmadığını Kadıköy'de kazandıkları kupayla herkese gösterdiklerini söyledi. Drogba'yı takımda tutmak istediklerini belirten Şükrü Ergün, Galatasaray'ın şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ifade etti.

Derbide, "Psikolojik üstünlüğün Fenerbahçe'den yana olduğu" ifadesine katılmadığını belirten Şükrü Ergün, "Belki bir dönem şanssızlığımız vardı ama o dönem geçti. Bu sefer Kadıköy'de galip gelebiliriz. Karanlıkta, Kadıköy'de alınan kupa psikolojik üstünlüğün kanıtıdır herhalde" tepkisini gösterdi.

Maç öncesi Drogba'nın arkadaşları ile toplantı yapmasını eleştiren Beckenbauer için "Drogba'yı eleştirerek kendini rezil etti" diyen Ergün, Fildişi Sahilli yıldızı mümkün olduğunca takımda tutmak istediklerini söyledi. nbsp; Galatasaray basın sözcüsü "futbolcu, motivatör belki de ileride teknik direktör. Drogba kaybedilmemesi gereken bir değer" dedi.

Şamipyonluk için iddialı konuşan Şükrü Ergün, "iyi bir kadromuz var. Biraz geride kalmamız çalkantılı geçirdiğimiz dönem ve yabancı sınırlaması ile alakalı. Galatasaray, şampiyonluğun en büyük adayıdır" nbsp; ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...