Obradovic'in Fener'i tutulmuyor

Obradovic'in Fener'i tutulmuyor

SPOR Haberleri

Sırp Antrenör yönetiminde müthiş bir seri yakalayan sarı-lacivertliler, Türkiye ve Avrupa'da oynadığı 9 maçın 9'unu da kazanmayı başardı

Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker'i, başarıdan başarıya koşturuyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda G.Saray Liv Hospital'ı nbsp;64-62 yenerek sezona kupa ile başlayan sarı-lacivertliler, nbsp;bu maçın ardından oynadığı bütün karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Edirne'deki Spor Toto Türkiye Kupası'nda 3'te 3 yapan F.Bahçe, Beko Basketbol Ligi'ne de Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 100-75 mağlup ederek başladı. Geçen sezon yaşanan hayal kırıklığının aksine THY Avrupa Ligi'ne Buduvelnik'i deplasmanda 102-84 yenerek giren müthiş sarı-lacivertliler, ardından ligde oynadığı derbi maçta Anadolu Efes'i 84-65 devirerek şampiyonluk için ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Avrupa Ligi'nde grubun favorisi Barcelona'yı 75-70 yenip İstanbul'dan eli boş gönderen Obradovic yönetimindeki F.Bahçe, ligin diğer derbisinde Beşiktaş Integral Forex'i 77-69'luk skorla geçerek Sırp antrenörüyle çıktığı 9 karşılaşmanın 9'unu da kazanmayı başardı. Sarı-lacivertlileri bu hafta ise Avrupa'da zorlu bir rakip daha bekliyor. Temsilcimiz, Ülker Sports Arena'da Perşembe akşamı saat 21.45'te A Grubu'nda F.Bahçe Ülker gibi 2'de 2 yapan CSKA Moskova'yı ağırlayacak.

nbsp;Obradovic'in Fener'i tutulmuyor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...