Mancini faktörü, rakiplerine korku saldı

Mancini faktörü, rakiplerine korku saldı

SPOR Haberleri

Takımda değişim rüzgârları estiren tecrübeli teknik adam, vizyonu ve yeni oyun sistemi ile Aslanları ayağa kaldırdı. Cimbom rakiplerine korku saldı.

Galatasaray'da göreve başlayalı henüz 1 ay olan Roberto Mancini, devraldığı takımı yeniden ayağa kaldırmayı başardı. Akhisar Belediyespor yenilgisinin ardından müthiş bir galibiyet serisi yakalayan İtalyan Hoca, sarı-kırmızılı camiadan övgü dolu sözler almaya başladı. Mancini'li Galatasaray, ligde üst sıralara yükselirken, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 puan toplayıp, bir üst tur için şansını artırdı. Takımda değişim rüzgarları estiren Mancini, ilk olarak kadrodaki bütün futbolculara şans vererek takım içinde sarı-kırmızılıların güvenini kazandı. Fatih Terim döneminde az forma şansı bulan hatta hiç oynamayan isimler de yeni hocayla sahaya indi ve güven duyguları arttı. Suskun yıldız Wesley Sneijder'e liderlik görevi veren İtalyan hoca böylece sarı-kırmızılı oyuncuyu kazanmayı da başararak hanesine önemli bir artı yazdı. Gelen başarılı sonuçların ardından tribünlerden yükselen 'Terim' sesleri azalmaya başlarken, Mancini oyun karakterini de oturtarak, zoru kolaya çevirmeyi başardı. Galatasaray'ın önünde bulunan birbirinden kritik karşılaşmalar içinde şüphesiz Fenerbahçe maçı çok önem taşıyor. Sarı-kırmızılıların 14 yıldır Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenememesinin ardından gözler takıma büyük çıkış yaşatan Mancini'ye çevrildi. İtalyan hoca, F.Bahçe'yi 14 yıl sonra evinde yenebilme konusunda iddialı konuşmuş, "Ben Manchester City'e gittiğim zaman da hayatı boyunca şampiyonluk görememiş bir takım vardı, kazandık. İşimize konsantre olarak oraya gidersek ve iyi çalışırsak tarihi değiştirebiliriz. Unutmayın, G.Saray son 2 yılın şampiyonu" demişti. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER - TÜRKİYE GAZETESİ

Muslera dinlendirilebilir

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor karşılaşmasının ardından iç yan bağlarında esneme tespit edilen Muslera'nın MR'ı temiz çıktı. Ancak tecrübeli kalecinin hem Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag maçı, hem de ligdeki hayati değer taşıyan ve zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe maçları da düşünülerek Torku Konyaspor karşısında dinlendirilebileceği belirtiliyor.


Ünal Aysal uğur yapacak nbsp;

Süper Lig'de oynanan Kayserispor deplasmanına giderek takımına destek veren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yakın çevresine ve yöneticilere, "Uğurlu geldim. Bundan sonra bütün deplasmanlara gideceğim" dediği öğrenildi. Kazanılan 3 puana çok sevinen sarı-kırmızılıların başkanına, 2 hafta sonra oynanacak derbi hatırlatılınca, "Sözümden dönmem" cevabını verdiği belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...