Aslan, Jawai'nin yerini Bonsu ile doldurdu

Aslan, Jawai'nin yerini Bonsu ile doldurdu

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital, Nathan Jawai'nin durumunda düzelme olmaması sebebiyle eski Beşiktaşlı Pops-Mensah Bonsu'yu renklerine bağladı.

Galatasaray Liv Hospital'da Nathen Jawai'nin geçirdiği ağır rahatsızlığın ardından durumu belirsizliğini koruyor. THY Avrupa Ligi'nde oynanan Olimpiakos maçının ardından hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınan Jawai,nörolojik durumunda düzelme olması sebebiyle normal odaya alındı. Avustralyalı yıldızın basketbol kariyerinin devam edip etmeyeceği konusunda net bir açıklama yapılmazken, sarı-kırmızılıların olumsuz bir durumda Jawai'nin boşluğunu doldurmak için Pops-Mensah Bonsu ile anlaştı. Bonsu, Ergin Ataman'ın Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde Arroyo, Erceg ve Ersin Dağlı ile birlikte 3 kupanın kazanılmasında büyük rol oynamıştı. Son olarak Emporio Armani Milano'da görev yapan Bonsu, bugün saat 13.00'te Abdi İpekçi Spor Salonun'da sarı-kırmızılı renklere imza atacak. Öte yandan Jawai'den sonra G.Saray'a bir kötü haber de Markoishvili'den geldi. Gürcü yıldızın dün yapılan idmanda tendonunun yırtıldığı ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.BEŞİKTAŞ'TA 3 KUPA BİRDEN KAZANMIŞTI

Ergin Ataman ile birlikte Beşiktaş'ta muhteşem bir sezon geçiren 30 yaşındaki Mensah-Bonsu, uzun süren Avrupa macerasının ardından NBA'de bir kez daha şansını denemek istemiş ve Washington Wizards'ın hazırlık kampına katılmıştı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...