Aysal, 'Drogba'ya reddemeyeceği bir teklif sunacağım'

Aysal, 'Drogba'ya reddemeyeceği bir teklif sunacağım'

SPOR Haberleri

Drogba'ya Aysal'ın iki yıllık daha sözleşme önereceği, ilk yıl için 3.5 milyon Euro, ikinci yıl içinse 3 milyon Euro garanti para ödeyeceği iddia ediliyor.

Geldiği günden bu yana Galatasaraylıların gönlünde taht kuran Didier Drogba'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Geçen ay çıkan haberlerde Didier Drogba'nın kendisine önerilen 'Takımın sportif direktörü ol' isteğine olumsuz cevap verdiği iddia edilmişti. Ancak Galatasaray Başkanı Ünal Aysal önümüzdeki dönemde Fildişi Sahilli yıldıza yeni bir sözleşme önerecek. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Aysal, "Eğer Didier geleceğine futbolcu olarak devam etmek istiyor ve yöneticilik kısmına geçmek istemiyorsa biz de ona yeni bir teklif sunarız" dedi. Aysal'ın aynı zamanda yakın çevresine, "Galatasaray'da çok iyi günler geçirdiğini söyledim. Ona reddemeyeceği bir teklif sunacağım" dediği de konuşuluyor.
Peki teklifin detayları neler? nbsp;
Drogba'ya Ünal Aysal'ın iki yıllık daha sözleşme önereceği, ilk yıl için 3.5 milyon Euro, ikinci yıl içinse 3 milyon Euro garanti para ödeyeceği iddia ediliyor. Eğer Galatasaray Drogba ile Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'ni kazanırsa çok iyi bir prim ödeyecek. Prim içinse 500 bin ilâ 1 milyon Euro arasında bir meblağ düşünülüyor. (eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...