Aziz Yıldırım dostunu kurula alıyor

Aziz Yıldırım dostunu kurula alıyor

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'ın listesine almayı düşündüğü Azeri milyarderin ismi sır gibi saklanırken, Ahmed Ahmedov ya da Aras Agalarov olabileceği iddia ediliyor.

Fenerbahçe'nin 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, seçime günler kala listesini oluşturmak için yoğun uğraş veriyor. Kulübe ekonomik girdi sağlayacak isimleri kadrosuna katmaya çalışan Yıldırım'ın son olarak Mübariz Mansimov'un yakın dostu ve Fenerbahçeli bir Azeri milyarderi yönetim kuruluna almak için mesai harcadığı öğrenildi. İsmi sır gibi saklanan kişinin Ahmed Ahmedov ya da Aras Agalarov olduğu iddia ediliyor.
TAMİNCE'Yİ DE İSTİYOR
Rixos Hotelleri'nin sahibi ünlü işadamı Fettah Tamince'nin de Aziz Yıldırım'ın hedefindeki bir başka isim olduğu belirtiliyor. Yıldırım'ın listesine girmesine kesin gözüyle bakılan iki isim ise, bir dönem başkanlık için rekabete girdiği Vefa Küçük ve bir dönem yönetimde birlikte çalıştığı eski yol arkadaşı gazeteci Uğur Dündar.(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...