Kaçırılan 4 Fransız rehine serbest bırakıldı

/ Kaynak: İHA
Kaçırılan 4 Fransız rehine serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Nijer'de uranyum madeninden üç yıl önce kaçırılan 4 Fransız rehine,serbest bırakıldı.Rehineler Başbakan François Hollande ve aileleri tarafından karşılandı

Nijer'de Areva şirketine ait bir uranyum madeninden üç yıl önce kaçırılan 4 Fransız rehine, serbest bırakıldıktan sonra Başbakan François Hollande ve aileleri tarafından karşılandı. nbsp;Nijer'den, Dışişleri Bakanı Laurent Fabius ve Savunma Bakanı Jean Yves le Drian'ın içinde bulunduğu özel bir uçakla Paris'teki Villacoublay Askeri Havalimanı'na getirilen 4 Fransız vatandaşı, üç yıl aranın ardından aileleriyle kucaklaşarak hasret giderdi. Duygusal anların yaşandığı karşılamada, aileler gözyaşları içinde yakınları ile kucaklaştı. Bu arada Hollande, karşılama öncesinde yaptığı basın toplantısında işbirliği için Nijer Hükümeti'ne teşekkür etti. 4 Fransız vatandaşı, 16 Eylül 2010'da El-Kaide'nin Mağrib kolu tarafından Nijer'de Areva şirketine ait bir uranyum madeninden kaçırılmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...