Ancelotti, Ibrahimovic konusunda çaresiz

Ancelotti, Ibrahimovic konusunda çaresiz

SPOR Haberleri

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de eski öğrencisine övgüler yağdırdı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, eski öğrencisi Zlatan Ibrahimovic'e övgüler yağdırdı. Ancelotti, İsveçli forveti dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri olarak gösterirken, buna rağmen Ibra'yı transfer edemeyeceklerini söyledi. nbsp;Kariyeri boyunca Ronaldo ve Messi'nin gölgesinde kalan Zlatan Ibrahimovic, Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'e attığı 4 golle kendisini bir kez daha hatırlattı. nbsp;
nbsp;
Fransız basını, Paris Saint-Germain'li oyuncuyu FIFA Altın Top ödülünün en büyük favorilerinden biri olarak gösteriyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de eski öğrencisine övgüler yağdırdı.

Ancelotti, geçen sezon Paris ekibinde birlikte çalıştığı Ibrahimovic'i, dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri olarak gösterdi. İspanyol basınında yer alan Ibrahimovic'in Real Madrid'e transfer olabileceği haberlerini değerlendiren İtalyan teknik adam, "Benim için dünyanın en iyi 3 oyuncusu Ronaldo, Messi ve Ibrahimovic... Ancak onu transfer edemem. Paris Saint-Germain ile çok büyük bir kontratı var ve kendisinin de kulübünden ayrılmak istediğini sanmıyorum" dedi.

Paris Saint-Germain ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Ibrahimovic, Fransa'daki süper vergi uygulamasına karşın, kulübünden yıllık net 15 milyon euro kazanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...