Ünal Aysal'dan net mesaj, 'Aynı sezonda 2 hoca değişmez'

Ünal Aysal'dan net mesaj, 'Aynı sezonda 2 hoca değişmez'

SPOR Haberleri

Giancarlo Abete'nin, 'Arayış içinde olursak ilk isim Mancini olur' çıkışına Aysal, 'Bu sezon iki teknik direktör değiştirme lüksümüz yok" dedi

Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini alarmı verildi. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete'nin, "Şartlar değişirse Teknik Direktörümüz Cesare Prandelli'nin yerine yeni bir teknik adamla anlaşırız. Roberto Mancini çok iyi bir isim. İngiltere'de muhteşem işler başardı. Yeni bir arayış içinde olursak Mancini listebaşı olacaktır" açıklamalarının ardından sarı-kırmızılılarda gözler Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a çevrildi. Bu sürpriz ifadelerin ardından Türkiye Gazetesi'ne konuşan Aysal, Roberto Mancini'yi kesinlikle bırakma gibi bir niyetlerinin olmadığını ifade ederek, "Aynı sezonda iki teknik direktör değişme gibi bir lüksümüz kesinlikle yok. Hocamız Roberto Mancini de şu an Galatasaray'ın başında olmaktan gayet memnun. Kendisiyle daha önce de konuşmuştuk. Önümüzdeki günlerde yine konuşur ve ayrıntılı bir değerlendirme yapabiliriz" diyerek İtalyan teknik adama pres yapacağının sinyallerini verdi.Geçtiğimiz ay Teknik Direktör Fatih Terim de Galatasaray'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmemiş ve A Milli Takım'ın başına geçerek, sarı-kırmızılılar yeni teknik adam aramak zorunda kalmıştı. Başkan Ünal Aysal, yine aynı problemi yaşamamak için Roberto Mancini 'yi mutlaka ikna etmek isteyecek. İtalyan Hoca'nın, Galatasaray'la imzaladığı anlaşmaya "İtalya Milli Takımı için teklif gelirse sözleşmeyi tek taraflı feshederim" maddesi koydurduğu günlerce tartışılmıştı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim bu söylentiler için "Sözleşmede böyle bir madde yok" diyerek iddialara son noktayı koymuştu. Galatasaray yönetiminin tam da takımın Mancini ile yükselişe geçtiği bu dönemde İtalya Federasyonu Başkanı Abete'nin açıklamalarından büyük rahatsızlık duyduğu öğrenildi.
BAHADIR ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...