Aziz Yıldırım'ın 11. kongresi

/ Kaynak: AA
Aziz Yıldırım'ın 11. kongresi

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübüne ilk kez 15 Şubat 1998'de başkan seçilen Yıldırım, aradan geçen yaklaşık 16 yıllık sürede aday olduğu 10 kongrede koltuğu bırakmadı.

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonu yapılacak seçimli olağan genel kurulunda yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte 11. kongresini geçirecek. Fenerbahçe Kulübü'ne ilk kez 15 Şubat 1998'de başkan olan Yıldırım, 16 yıla yaklaşan sürede 10 kongreye girerek yeniden başkan seçildi. nbsp;Bir önceki kongrede (19-20 Mayıs 2012), 3 Temmuz 2011'de başlatılan soruşturmanın ardından açılan ''Futbolda şike'' iddialarına yönelik davada tutuklu yargılandığı için, cezaevinde bulunduğu sırada aday olup başkan seçilen Yıldırım, bu davayla ilgili yaşanan sürecin ardından yapılmasına karar verilen olağanüstü genel kurulda, bir anlamda camiada güven tazelemeye çalışacak. nbsp;Bugüne dek, 7'si olağan, 3'ü olağanüstü genel kurul toplantısı olmak üzere geçirdiği 10 kongrenin 7'sine tek aday olarak giren Aziz Yıldırım, 23-24 Mayıs 2009'da Şadan Kalkavan ile yarıştığı kongrenin ardından, başkanlık için yeniden bir adayla yarışa girecek. nbsp;Yıldırım, 1998 ve 2000 yıllarındaki kongrelerde ise Vefa Küçük ile başkanlık yarışı yapmıştı. nbsp;Başkanlık dönemi içinde 2 kez resmi olarak istifa eden Yıldırım, camiadan gelen baskılarla yeniden aday olup olağanüstü genel kurullarda güven tazelemişti. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...