Kartal, Gökhan'ın tapusunu alacak

Kartal, Gökhan'ın tapusunu alacak

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Rubin Kazan'dan kiraladığı genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme konusunda büyük ölçüde anlaştı. Devre arasında Rus ekibi ile pazarlıklar başlayacak.

Süper Lig'de aldığı sonuçlarla son haftalarda düşüşe geçen Beşiktaş ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların, sezon sonuna kadar Rubin Kazan'dan kiraladığı Gökhan Töre'nin bonservisini almak için harekete geçeceği öğrenildi. Ligin geride kalan 9 haftasında üstün bir performans ortaya koyan ve 2 de gol atan genç oyuncu ile yapılan görüşmelerde 5 yıllık sözleşme imzalama konusunda anlaşma sağlandı. Beşiktaş yönetimi, ocak ayında Gökhan'ın bonservisini almak için Rubin Kazan ile masaya oturacak. Siyah-beyazlılar genç futbolcu için Rus kulübün istediği 7.5 milyon eurodan indirim talep edecek. Bu arada Ronaldinho ve Adebayor gibi isimleri de gündemine alan siyah-beyazlılarda ara transferde takıma mutlaka takviye yapılacak. Futbol Genel Direktörü Önder Özen takımı güçlendirmek için bir yabancı oyuncuyu mutlaka renklerine katacaklarını söyledi.Öte yandan Beşiktaş'ta bir süredir sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Atiba, Sivok'tan sevindirici haber geldi. İki futbolcunun büyük ölçüde iyileşmesinin ardından Teknik Direktör Slaven Bilic, Karabükspor maçında forma vereceği isimleri belirlemeye başladı. Çaykur Rizespor maçında ısınırken, sakatlığı nükseden Sivok'u, Karabükspor karşılaşmasında oynatmayı düşünen Bilic'in yaşanacak olumsuz bir durumda ise Pedro Franco'ya şans vereceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...