Önder Özen'den Dennis Praet için flaş açıklama

Önder Özen'den Dennis Praet için flaş açıklama

SPOR Haberleri

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen'in transfer listesinde olan Anderlecht'in genç yıldızlarından Dennis Praet için flaş bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen'in transfer listesinde olduğu belirtilen nbsp;Anderlecht'in genç yıldızlarından Dennis Praet için Belçika basınından Beşiktaşlıları üzebilecek bir açıklama geldi. Belçika Futbol Federasyonu Teknik Komitesi Başkanı ve aynı zamanda Anderlecht Kulünü Genel Sekreteri olan Philippe Collin, İngiliz kulüplerinin artık Belçikalı genç yeteneklere yöneldiğini belirterek sıradaki ismin Anderlecht'te forma giyen Youri Tielemans ve Dennis Praet'ten birisi olabileceğini ima etti. Belçika basınına konuşan Philippe Collin, "İngiliz kulüpleri bizi artık daha dikkatli izlemeye başladı. Tottenham'ın şu anda Anderlecht'te forma giyen genç bir oyuncuyu çok yakından takip ettiği artık biliniyor. Bu çok fazla söyleniyor. Bu konuda yakında gelişmeler yaşanabilir" ifadelerini kullandı.TOTTENHAM DA İSTYOR... nbsp;
Belçika basını Philippe Collin'in bu açıklamalarından sonra Tottenham'ın Anderlecht formasını giyen Youri Tielemans ve Dennis Praet'ten birisinin peşinde olduğunu iddia etti. Tottenham, kadrosunda Jan Vertonghen, Moussa Dembele ve Nacer hadli gibi Belçikalı oyuncuları barındırıyor. Anderlecht alt yapısında yetişen oyunculardan Mathias Bossaerts 16 yaşında Manchester City'ye, Adnan Januzaj 15 yaşında Manchester United'a Charly Musonda ise 16 yaşında Chelsea'ye transfer oldu. Dennis Praet ise 17 yaşından itibaren Anderlecht A takımında forma giymeye başladı.. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...