Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı

/ Kaynak: İHA
Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 8 kişinin öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen M.E., İstanbul'da yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bismil ilçesi, Karatepe köyünde, 27 Temmuz 2013 tarihinde Üstün ve Ek aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Üstün ailesinden 8 kişi ateşli silahla vurularak hayatını kaybetmiş, Ek ailesinden 4 kişide yaralandığı belirtildi. Olayı gerçekleştiren 9 şüpheliden 5 şüpheli Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından değişik zamanlarda yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış, yürütülen istihbari ve teknik çalışmalar neticesinde adresi tespit edilen ve olayın asıl faillerinden olan şüpheli M.E. 30 Ekim 2013 günü Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'ndan görevlendirilen bir ekip tarafından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile koordine edilerek İstanbul'da yapılan operasyon ile yakalandığı ifade edildi.

30 Ekim 2013 tarihinde yakalanan şüpheli M.E.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi. Adli makamlarca haklarında yakalama emri bulunan diğer 3 şüphelinin ise adres tespit ve yakalama çalışmalarına adli makamların talimatları doğrultusunda devam edildiği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...