Elazığspor, Okan Burak ile sözleşme imzaladı

/ Kaynak: İHA
Elazığspor, Okan Burak ile sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri  / İHA

Elazığspor, teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Elazığspor Kulübü tesislerinde düzenlenen imza törenine Elazığspor Belediye Başkanı Mehmet Süleyman Selmanoğlu, Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, yeni teknik direktör Okan Buruk ve yöneticiler katıldı. Eski teknik direktör Trond Sollied ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettiklerini hatırlatan Kulüp Başkanı Öztürk, kan değişimine ihtiyaç duyduklarını ve bu nedenle kariyeri başarılarla dolu olan Okan Buruk ile anlaşma yoluna gittiklerini söyledi.

Elazığspor Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise taraftarın isteği doğrultusunda böyle bir değişime gidildiğini kaydetti. Elazığspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk da milli takım çalıştırmasından ötürü takımları ve oyuncuları sürekli takip etme imkanı bulduklarını belirterek, "Bu bağlamda Elazığsporlu oyuncuları da tanıyorum ve güzel bir ekip olacak. Elazığspor şuanda hak ettiği yerde değil. Takımın ligin üst seviyelerine çıkması için ellimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından karşılıklı sözleşme imzalanarak tören sona erdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...