Galatasaray ağır darbe aldı

Galatasaray ağır darbe aldı

SPOR Haberleri

Basketbolda, THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda İspanyol ekibi Unicaja Malaga'ya 84-57 yenildi.

C Grubu'nda bulunan Galatasaray LH, aldığı bu sonuçla 3. maçında ikinci mağlubiyetini aldı. Sarı kırmızılı ekipte geçtiğimiz hafta sakatlanan Ender Arslan, Markoishvili ve Jawai gibi önemli yıldızlarından yoksun çıktığı maçta, Arroyo'nun da kötü oyunu farkın açılmasında önemli rol oynadı. Sarı kırmızılı takımın maçta en büyük kazancı ise Jawai yerine hafta arası kadroya dahil edilen Bonsu'nun takıma çabuk adapte olarak 10 sayı 11 ribaunt ile çok iyi işlere imza atması oldu.

İlk Beşler
UNICAJA MALAGA: Calloway, Kuzminkas, Dragic, Medley, Hettsheimeir
GALATASARAY LH: Arroyo, Ersin Dağlı, Erceg, Gordon, Göksenin Köksal


Martin Carpena Salonu'nda oynanan maçta Türk ekibi ilk periyodu 20-12 geride kapatırken, devreyi ise 42-41 önde tamamladı. Üçüncü periyodu 61-50 önde geçen İspanyol ekibi, maçtan da 84-57 galip ayrıldı. Periyodların skorları ise şu şekilde oluştu:

4.Çeyrek Skoru
Unicaja Malaga 84 - Galatasaray 57

3.Çeyrek Skoru
Unicaja Malaga 61 - Galatasaray 50

2.Çeyrek Skoru
Unicaja Malaga 41 - Galatasaray 42

1.Çeyrek Skoru
Unicaja Malaga 20 - Galatasaray 12

Bu maçtan sonra Galatasaray, dört puanla grupta dördüncü sırada kalırken, Unicaja Malaga ise puanını beşe yükseltti ve üçüncü sıraya yerleşti. Gruptaki diğer takımların puanları ve sıraları ise şu şekilde.

Bayern Münih nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;22004
Olympiakos nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;22004
Unicaja Malaga nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;32015
Galatasaray Liv H.31024
Montepaschi Siena20022
Stelmet Zielona Gora20022

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...