Beşiktaş'ta revizyon zamanı

Beşiktaş'ta revizyon zamanı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic sezon başından beri her maçta görev verdiği Escude ve Serdar Kurtuluş'u Karabükspor maçında oynatmayacak.

Süper Lig'in 10'uncu haftasında 3 Kasım Pazar günü Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş 'ta, teknik direktör Slaven Bilic savunmayı Sivok - Ersan ikilisine emanet edecek. Hırvat teknik adam, ilk 9 hafta 90 dakika forma verdiği Escude'den boşalacak yabancı kontenjanını Eneramo'yu kadroya alarak değerlendirecek. Bilic, savunmanın sağında ise Atiba Hutchinson'ı kullanmayı planlıyor. Sezon başından bu yana ilk 11'in değişmezlerinden olan Serdar Kurtuluş yedek kulübüsünde bekleyecek. Hırvat teknik adam bu değişikliği yaparak daha verimli olduğunu düşündüğü Veli - Oğuzhan - Fernandes orta sahasını sahaya sürebilecek.

Sağ bekte oynaması beklenen Atiba Hutchinson ligin üçüncü haftasında Gaziantepspor'a karşı sol bekte forma giymiş ve gösterdiği olumlu performansla dikkat çekmişti. Ayrıca Kanadalı oyuncu, geçen sezon forma giydiği PSV Eindhoven'da ligin neredeyse tamamınca sağ bek olarak mücadele etmişti.

Bu arada son antrenmanı ağrıları nedeniyle yarıda bırakan Hugo Almeida'nın ciddi bir sakatlığının olmadığı ve Karabükspor maçında oynayabileceği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...