Fenerbahçe'ye mahkemeden hatırlatma

Fenerbahçe'ye mahkemeden hatırlatma

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli genel kurulu öncesinde ihraç edilen kongre üyelerinden Recep Özcan hukuki mücadelesini sürdürdü

Fenerbahçe 'de ihraç edilen kongre üyesi Recep Özcan, başkan Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu ile Şekip Mosturoğlu için genel kurul öncesinde mahkeme aracılığıyla sarı-laciverlilere dilekçe gönderdi. Daha önce Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu mahkeme kararıyla görevlerinden uzaklaştırılmış ancak mahkeme bu kararın Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğü'nün 6. ve 16. maddelerinde kapsamında değerlendirmek üzere en kısa sürede olağanüstü genel kurula gidilmesi kaydıyla üç ismin üyeliklerinin görüşülmesi ve değerlendirilmesi yönünde karar belirtmişti.

Sarı-lacivertli kulübün genel kurulu öncesinde Recep Özcan, bu konunun gündemde görüşülmesi adına mahkeme aracılığıyla bir dilekçe göndererek hukuki mücadelesine devam etti.

Fenerbahçe'ye mahkemeden hatırlatma Fenerbahçe'ye mahkemeden hatırlatma Fenerbahçe'ye mahkemeden hatırlatma nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...