Sabri Reyiz'in pası sosyal medyayı salladı

Sabri Reyiz'in pası sosyal medyayı salladı

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Sabri Reyiz'in Torku Konyaspor maçında kaleci Muslera'ya verdiği geri pas, sosyal paylaşım sitelerinin en çok geyiği yapılan olayı oldu

Galatasaraylı tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun dün oynanan Torku Konyaspor maçında kaleci Muslera'ya verdiği geri pas, sosyal paylaşım sitelerinin en çok geyiği yapılan olayı oldu. Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında kendi evinde Torku Konyaspor'u ağırlayan sarı-kırmızılı takım, Drogba ve Burak Yılmaz'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Ligin açılış maçını galibiyetle tamamlayan Galatasaray'da 3 puandan çok, tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun karşılaşmanın ikinci yarısında Muslera'ya verdiği geri pas konuşuldu. Sabri Sarıoğlu'nun geri pası ile çaresiz kalan Muslera takım arkadaşına tepki gösterdi. Maçın ardından sosyal paylaşım sitelerinin en çok konuşulan konusu ise Sabri'nin geri pası oldu. Sosyal paylaşım sitelerinde Sabri Sarıoğlu ile ilgili paylaşılan bazı yazılar şu şekilde:

"Sabri, futbolcu olabilme konusunda Metin Şentürk'e umut olmuştur"
"Neymar'ın Espanyol maçında yaptığı asistle beraber güne damgasını vurmuş futbol olayı"
"Seviyoruz seni Sabri reyiz."
"Kaleye şutlarından daha yakın mesafeden gitmiştir. Şaka şaka Sabri reyizin Bordeaux'a attığı golü de unutamayız"
"Muslera'nın Türkiye'yi terk etmesine neden olan pas"
"Sabri Reyiz'in çerçeveyi tutturamayışına sevineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi."
"Ah Sabri o gol kaçar mı ?"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...