Bursaspor, Fener'in karşısına şampiyonluk formasıyla çıkıyor

/ Kaynak: CHA
Bursaspor, Fener'in karşısına şampiyonluk formasıyla çıkıyor

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor mücadeleye, beyaz şampiyon forması, yeşil şort ve beyaz tozluğu ile konuk ekip Fenerbahçe ise lacivert forması, şortu ve tozluğu ile çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında bu akşam saat 19.00'da oynanacak Bursaspor - Fenerbahçe maçının eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu'nda yapıldı. Toplantıda yeşil - beyazlı kulübü Genel Direktör Ayhan Barışıcı temsil etti. TFF Temsilcileri Kayhan Alyürük, Murat Kangalgil ve Halit Özgül'ün yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda maç organizasyonu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Maçın 4. hakemi Bahattin Duran'ın kontrolleri sonrasında Bursaspor mücadeleye, beyaz şampiyon forması, yeşil şort ve beyaz tozluğu ile konuk ekip Fenerbahçe ise lacivert forması, şortu ve tozluğu ile çıkacak. Bursa Atatürk Stadyumu'nun kapıları 16.00'dan itibaren seyirci girişine açılacak. Mücadelede bin 70 resmi güvenlik, 500 de özel güvenlik görev yapacak. nbsp;
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...