Mehmet Ali Aydınlar, Yıldırım konuşmasını beklemedi

/ Kaynak: DHA
Mehmet Ali Aydınlar, Yıldırım konuşmasını beklemedi

SPOR Haberleri  / DHA

Mehmet Ali Aydınlar, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası sahibinin tartışmasız Fenerbahçe olduğunu, bu kupayı kimsenin geri alamayacağını belirtti.

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında başkan adayı olan Mehmet Ali Aydınlar, Süper Lig'de 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası sahibinin tartışmasız Fenerbahçe olduğunu, bu kupayı kimsenin geri alamayacağını belirtti. nbsp;Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede konuşan Mehmet Ali Aydınlar, kendisine "2010-2011 şampiyonluk kupası kimin?" diye çok fazla soru sorulduğunu belirterek, "Bu kupa tartışmasız Fenerbahçe'nin. Bu kupa Anayasa teminatındadır. Bu kupayı hiç kimse Fenerbahçe Kulübü'nden geri alamaz" dedi. Bu sözler üzerine salondaki bazı üyeler tepki gösterdi. Aydınlar, bu tepkiler üzerine, "Arkadaşlar, benim federasyon başkanlığım döneminde bu kupa hakkında karar verilmemiştir. Karar benden sonra verilmiştir, Tahkim Kurulu bu kararı onaylamıştır. Tahkim Kurulu'nun kararı Anayasa'nın teminatı altındadır" şeklinde konuştu. Salondan yine tepkiler yükselirken, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük üyeleri uyardı. Mehmet Ali Aydınlar, konuşmasında daha sonra şunları kaydetti: "Ben Mehmet Ali Aydınlar... Fenerbahçe ve Cumhuriyet sevdalısı Mehmet Ali Aydınlar. Bu kürsüden kendim ve ekibim adına hep birlikte, Türkiye'nin en büyük kulübünü yeniden büyük Fenerbahçe taraftarının ve camiamızın gururu haline getireceğimize, Fenerbahçemizin mali olarak şeffaf ve hesap verebilir bir kulüp olmasını sağlayacağımıza, Atatürk'ün kulübü Fenerbahçe'ye maddi ve manevi anlamda tarihinin en parlak dönemlerini yaşatacağımıza, kulübümüzü düzgün işleyen evrensel bir organizasyon yapısına kavuşturacağımıza, Fenerbahçe'yi her sıralamada Avrupa'nın en büyük 5 kulübünden birisi yapacağımıza, üç büyük branşta her yıl Şampiyonlar Ligi seviyesinde en az çeyrek ve yarı final oynayacak takımlar kuracağımıza, bu kulübün tüm bileşenlerini kuçaklayarak bütün unsurlarıyla geleceğe taşıyacağımıza, sevgi, barış ve huzur dolu bir Fenerbahçe oluşturup, gelecekte çocuklarımızın gurur duyacakları Fenerbahçe sevgisini yeniden büyütecek, çok büyük bir kulüp meydana getireceğimize nbsp;ve bu yolda mücadelemizi hep birlikte sonuna kadar omuz omuza sürdüreceğimize büyük Fenerbahçe'nin değerli kongre üyeleri huzurunda namusum ve şerefim üzerine and içerim." Aydınlar, konuşmasının başında "Sayın başkan, sizin de doğum gününüzü tebrik ediyorum" diyerek, Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutladı. Mehmet Ali Aydınlar, konuşmasının ardından salondan ayrıldı.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...