Şota, 'Daha güçlü olabiliriz'

Şota, 'Daha güçlü olabiliriz'

SPOR Haberleri

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Kayseri Erciyespor karşısında buldukları erken golün kendilerini rahatlattığını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Kayseri Erciyespor karşısında buldukları erken golün kendilerini rahatlattığını söyledi. nbsp;Şota, Traore'nin kaçırdığı golün ise maçın kırılma anı olduğunu belirterek, "Kayseri'de olmaktan çok mutluyum. Burada çok güzel zaman geçirdim. Maç ayrı, tanıdığım sevdiğim insanları görmekten mutlu oldum. Biz son maçlarda gerçekten iyi oynuyoruz. Takım hem sahanın içinde kendini buldu. Her maç değişik rakipler farklı. İyi oyunun devam etmesini oyuncularımın konsantre olmaları ve her şeyini futbola vermeleriyle olur. Bir gün değil devamını getirmeliyiz" dedi.

"ÖNÜMÜZDE ÇOK MAÇ VAR"
Genç teknik adam, "Bu gidiş burada bitmiyor, bu tarz maçlar zor maçlar rakibin hocası ve kadrosuna baktığınızda deplasmanın zorluğu anlaşılır. Ama erken gol rahatlattı. Traore beraberlik golünü atsa her şey farklı olabilirdi. Rakip riske girince oyunu tutup daha fazla pozisyon bulduk, sonuçtan mutluyuz. Daha iyisini yapabiliriz, daha güçlü olabiliriz. Önümüzde çok maç var. Henüz 1 maç oynadık. Her gün, her antrenman her maç bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...