Fikret Orman'dan çeteye mesaj

Fikret Orman'dan çeteye mesaj

SPOR Haberleri

Orman, Fernandes ve Almeida'ya, 'Biz kalsınlar istiyoruz ama onlar da isteyecek. Önce başarıyı görelim sonra gereğini yaparız' haberi gönderdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı. Sözleşme uzatma konusunda halen anlaşma sağlanamayan Portekizli oyuncular Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'ya üstü kapalı mesaj gönderen Orman, "Kıymetli oyuncularımızın Beşiktaş'ta kalmasını istiyoruz. Ama onlar da Beşiktaş'ta kalmak isteyecekler. Bu kadroyla elde edilmiş bir başarı yok. Önce başarı görmeliyiz. İnsanlar performanslarını göstersinler biz de gereğini yapalım. Ben yetimin hakkını kolay kolay dağıtmam" sözlerini kullandı. Takıma güvendiğini belirten Orman, "Futbol takımının başarılı işler yapacağına bu günleri aşacağına inanıyorum. Sahamızın kapatılması, hocamıza ceza verilmesine rağmen biz Türkiye'nin en büyük camiasıyız. Bu süreçleri aşacağız. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Futbolculardan kimsesin alacağı yoktur. Mazeret üretmek değil işimiz. Futbolcular da işlerini yapacak biz de işimizi yapacağız" şeklinde konuştu. Stat yapımının bütün hızıyla sürdüğünü belirten Başkan, "Çok laflar ediliyor, çoğu kıskançlıktan. Eskisi gibi değilim, takılmıyorum. Stat benim hayalim. Rakiplerimizden gelirimiz düşük. Biz hem futbola hem de tesisleşmeye yatırım yapıyoruz. Bir yandan borçları aşağı indirmeye çalışıyoruz. Bunları yapmak gerçekten zor. Onun için gelir artırma çabası içindeyiz. Stadımız yok. Rakiplerimiz 60-65 milyon dolar gibi bir stadyum gelirine oynarken biz para verip stat kiralıyoruz. Kolay bir süreç değil ama işler yavaş yavaş yoluna giriyor" açıklaması yaptı. nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL

Kartal'ın kozu Almeida
Beşiktaş, ligin 10. haftasında Karabükspor'u ağırlıyor. Barış Şimşek'in yöneteceği mücadele saat 19.00'da başlayacak. Kartal'ın en golcü futbolcusu Almeida, Karabükspor'la oynanacak karşılaşmada siyah-beyazlı takımın en büyük kozu olacak. nbsp;



Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda ilk maç

Olimpiyat Stadı'na veda eden Beşiktaş, bugünkü Karabükspor maçıyla birlikte Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na geçiş yapmış olacak. Siyah-beyazlıların cezası nedeniyle karşılaşmayı sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek.




nbsp;Fikret Orman'dan çeteye mesaj

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...