'Hazreti Hızır'ım' diyerek iş adamını dolandırdılar

'Hazreti Hızır'ım' diyerek iş adamını dolandırdılar

GÜNDEM Haberleri

Şişli'de bir camide yatsı namazını kılan ve inşaat işleriyle uğraşan iş adamı Şehzade Y.'nin, cami avlusunda Cem Ö. tarafından önü kesildi.

Şişli'de bir camide yatsı namazını kılan ve inşaat işleriyle uğraşan iş adamı Şehzade Y.'nin, cami avlusunda Cem Ö. tarafından önü kesildi. Cem Ö. iş adamına hitaben; 'Ben garip bir yolcuyum. Korkma. Ben Hızır Aleyhisselam'ım. Beni Yemen'e gönder. Orada yetim çocuklar için kurban keseceğim' diyerek cebindeki bin 500 lirasını aldı. Bununla yetinmeyen Cem. Ö., iş adamına 'dünyadan tam anlamıyla arınman için kredi kartını boşaltman gerek' diyerek Şehzade Y.'yi bankaya götürdü. Burada da 5 bin liralık hesabını cebe indiren dolandırıcı, 'şeytan atı' dedikleri otomobilini de nbsp;satmasını ve parasını kendisine vermesini istedi. Evine dönen iş adamı durumdan şüphelenince polisi aradı. Teknik takip başlatan polis, otomobilin parasını alırken zanlıyı yakalandı. Öte yandan Cem Ö.'ye yardımcı olan bir kişi daha yakalandı. nbsp;Adnan Sular İSTANBUL İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...