Başbakan Erdoğan, 'Rehavete giren emaneti taşıyamaz'

Başbakan Erdoğan, 'Rehavete giren emaneti taşıyamaz'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam kampının kapanışında konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kızılcahamam kampı nın kapanış konuşmasında "Muhalefetin genel başkanlarının adını ağzıma almayacağım, onlara gerekli cevapları arkadaşlarım ve yargı veriyor, bol bol da paralar geliyor" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Bugün 3 Kasım. Seçimlerden bu yana 11 yıl geçti. O gün göreve geldik. 11. yıl dönümü vesilesiyle partimizin kuruluşundan bugüne kadar bu davaya emek vermiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. 3 Kasım seçimlerinin 11. yıldönümünde en az onun kadar önemli bir seçime 30 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz. Öyle bir yokuş çıkıyoruz ki bu yokuşta rehavetin hiçbir mazareti yoktur. Millete şu kadar hizmet yaptık, yetmez. Biz menzile varmakla mükellef değiliz, menzile giden yolda çok dikkatli olmak, o emaneti çok iyi kavramak zorundayız.

'NASIL OLSA OYLAR GELİYOR DİYE...'
Zirveye giden yolun zeminini sağlam taşlarla döşeyeceğiz, bizden sonra emaneti taşıyacak, vatanına ülkesine hizmetkarlık yapacak nesillere yollar açılacağız. Bu saftan biri ayrıldığında milletin sancağı yolda kalıyorsa o hareket zemini sağlam bir hareket değildir. Bu hareketin zemini şu anda sağlamdır, bundan endişemiz yok.

'Nasıl olsa oylar geliyor, nasıl olsa anketlerden iyi sonuçlar çıkıyor' diyerek rehavet içinde olanlar emaneti taşıyamaz. Her kademedeki arkadaşım bu teşkilat içinde en kritik noktadır. 'O çalışıyor öyleyse benim çalışmama gerek yok' ifadesi bize kaybettirir.

'ONLARIN DİLİNDEN YARGI ANLIYOR'
Onların görevi yakıp yıkmak bizim görevimiz daha fazlasını yapmak. Onlar kışkırtmada ne kadar yürekliyse biz sakinleştirmede o kadar yürekli olmak zorundayız. Alçakların cesareti kadar namusluların cesareti olmazsa o zaman kaybederiz. Onların sorumluluğu yok, onların omuzlarında milletin emaneti yok, biz elimizdeki sancağı muhafaza etmek hem de onlardan daha cesur olup bunlara göğüs germek zorundayız.

Durarak olmaz, hatta defansta kalarak olmaz, biz ofansif olacağız. Muhalefetin genel başkanlarının adını ağzıma almayacağım, onlara gerekli cevapları arkadaşlarım ve yargı veriyor, bol bol da paralar geliyor. Onların dilinden yargı gayet iyi anlıyor. Biz 'ne yapıyoruz, ne yapmaktayız' bunları anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...