İsmail Köybaşı, sakatlığın ardından yeniden kadroda

İsmail Köybaşı, sakatlığın ardından yeniden kadroda

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta uzun süredir sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı, dün oynanan Karabükspor karşılaşmasında kadroda yer aldı.

Süper Lig'in 10. haftasında Karabükspor'la karşılaşan Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı, uzun süren sakatlığının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Milli futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında yedek kulübesinde otururken, Michael Eneramo da kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlılarda, İsmail, Eneramo ve Serdar'ın yanı sıra Cenk Gönen, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün ve Kerim Frei da yedek kulübesinde yer alan futbolcular oldu.


ALMEİDA FORVETTE
Siyah-beyazlılarda hafta içinde yapılan taktik çalışma sırasında sol ayağında ağrı bulunan Hugo Almeida, Kardemir Karabükspor karşısında takımdaki yerini aldı. Beşiktaş'ta son antrenmanda sakatlanan Mustafa Pektemek ile sakatlıkları süren Muhammed Demirci, Necip Uysal ile grip olan Ömer Şişmanoğlu ve belinde ağrısı olan Pedro Franco 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Ayrıca, yabancı kontenjanına takılan Escude, Holosko ve Dentinho da kadroya dahil edilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...