HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özgecan'ın katiline tükürmek ister misiniz?

/ Kaynak: İHA
Özgecan'ın katiline tükürmek ister misiniz?

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de bir esnaf Özgecan'ı vahşice katleden caninin fotoğrafını iş yerinin önüne koyup, 'Özgecan'ın katiline tükürmek ister misiniz?' diye de not düştü.

Mersin'de katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın cinayet zanlısı Suphi Altındöken'in resmini iş yerinin önüne koyan İzmirli esnaf resmin üzerine 'Tükürmek ister misiniz?' yazması dikkat çekti. nbsp;Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan cinayetine tüm yurtta tepkiler sürerken, İzmirli bir esnafın yaptığı eylem sosyal medyada yayılmaya başladı. Kırtasiye sahibi, Özgecan'ı katlederek öldüren Suphi Altındöken'in büyük bir fotoğrafını iş yerinin önüne koyarken üzerine de 'Tükürmek ister misiniz?' yazdı. Gelen geçen vatandaşın tükürdüğü cinayet zanlısının bu fotoğrafı sosyal medyada bir anda yayılmaya başladı.
Özgecan'ın katiline tükürmek ister misiniz?
Öte yandan bir minibüsçü ise arabasına bu fotoğrafı koyup altına da bu notu düştü...
Özgecan'ın katiline tükürmek ister misiniz?

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...