'Dağaracı, Sisi'nin ölüm çırpınışı'

'Dağaracı, Sisi'nin ölüm çırpınışı'

DÜNYA Haberleri

Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Mısırlılara askeri darbeyle yarım kalan devrimi tamamlamaları çağrısı yaptı.

Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan ve hakkında idam kararı verilen seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Mısırlılara askeri darbeyle yarım kalan devrimi tamamlamaları çağrısı yaptı. Mursi'nin resmi Facebook sayfasında yayımlanan Ramazan Bayramı mesajında, "Büyük Mısır halkı bayramınız mübarek olsun, devrimci ve özgürlükçü duruşunuz kutlu olsun. Bu zindanlarda geçen her gün hepimizin sırtlandığı adalet davasına inancım artıyor. Devrim başladı ve sonuna kadar tamamlayacağız. Her geçen gece zalimlerin zayıflığı ve zavallılığını daha derinden idrak ediyorum. Gözümde küçülüyorlar" ifadesi kullanıldı.
AZMİM ZAYIFLAMADI
Mesajda, cunta lideri Abdulfettah es-Sisi'ye karşılık "Ben, vatanımızı yakıp küle çeviren, erdemli insanların kanına giren, halkını yoksullaştıran, yüce vatanın onurunu ve makamını alçaltanların hükümleri ve darağaçlarını, yönetimlerinin son ölüm çırpınışları olarak görüyorum" değerlendirmesinde bulunuldu. "Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi" ibaresiyle sonlanan bayram mesajında, ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Devrimin değerlerini ve hedeflerini yücelteceğiz ve Mısırımızı bu diktatörlüğün elinden kurtaracağız. Azmim ve iştiyakım zayıflamadı. Zafere olan güvenimin ise sınırı yok. Devriminizi tüm halklar okuyacak. Şu halde vatanınızın kurtuluş yolu devriminizi tamamlayın. Birlik olun tefrikadan kaçının. Çekişmeyin. Sonra sahip olduğunuz güç elinizden gider. Bayramınız mübarek olsun. Muzaffer devriminiz kutlu olsun."
KAYNAK: YENİ ŞAFAK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...