İngiliz Economist dergisindan skandal sözler

İngiliz Economist dergisindan skandal sözler

DÜNYA Haberleri

İngiliz Economist dergisi, Türkiye'nin son dönemde PKK ve IŞİD'e karşı başlattığı operasyonlar üzerinden Erdoğan'a ağır sözler söyledi.

nbsp;Daha önce de Erdoğan'ın şahsına yönelik çirkin ifadeler kullanan dergi, Türkiye'nin terör örgütü PKK ve IŞİD'i bombalayarak Ortadoğu'daki kaosa katkı sağladığını iddia etti. İngiliz basını Türkiye karşıtı yayınlarına hız kesmeden devam ediyor. Economist dergisi, "Erdoğan'ın tehlikeli hesabı" başlığıyla yayınladığı yazısında, "Türkiye'nin hem PKK'yı hem de IŞİD'i bombalayarak Ortadoğu'daki kaosa katkı sağladığını" iddia etti. Economist PKK değil 'Kürtler' diyerek algı oluşturuyor.


Derginin PKK'dan bahsederken örgütün adını kullanmayarak "Türkiye Kürtleri vuruyor" ifadelerine yer vermesi de dikkat çeken detaylardan.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişiliğine ilişkin hakaret içerikli yorumlar yapan dergi, Türkiye'nin Batı'daki müttefiklerinin, Erdoğan'ın 'dik başlı ve inatçı' tavrından rahatsız olduğunu iddia ederek haddini aştı.


"Erdoğan PKK'ya vur emri pervasızlık"
Economist, terör örgütü PKK'nın Suruç katliamının ardından Türkiye'nin çeşitli kentlerinde saldırılar düzenlediğini ve onlarca şehidimizi görmezden gelerek, Türkiye'nin PKK kamplarını vurmasını 'Pervasızlık' olarak değerlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...