Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katil Esad ordusu sivilleri vurdu: 30 ölü

/ Kaynak: AA
Katil Esad ordusu sivilleri vurdu: 30 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye ordusuna ait savaş uçağının, İdlib'de pazar yerine düzenlediği saldırıda 30 sivilin öldüğü bildirildi.

Suriye ordusuna ait savaş uçağının, ülkenin kuzeybatısındaki muhaliflerin denetiminde olan İdlib'de pazar yerine düzenlediği saldırıda 30 sivilin öldüğü bildirildi.


Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, orduya ait savaş uçağının muhaliflerin kontrolünde olan İdlib kent merkezindeki pazar yerine düzenlediği saldırıda 30 sivilin yaşamını yitirdiği ve onlarca kişinin de yaralandığı belirtildi.


Hayatlarını kaybedenlerin çoğunun nbsp;kadın ve çocuk nbsp;olduğu ifade edilen açıklamada, bazı yaralıların durumunun ciddi olduğu ve kentteki sahra hastanesinde tedavi altına alındığı vurgulandı.


Bu arada Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) de savaş uçaklarının İdlib'de kent merkezinde pazar yerine düzenlediği saldırıda ölü ve yaralıların olduğunu doğruladı.


Fetih ordusunun İdlib'in güneybatı kesimlerinde ilerlemesi ile Fua ve Kafrayya köylerine saldırması üzerine rejim güçleri muhaliflerin kontrolünde olan bölgelere havadan saldırıyor. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...