Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiliz turist kumsala yazdığı yazıyla kurtuldu

İngiliz turist kumsala yazdığı yazıyla kurtuldu

DÜNYA Haberleri

Avustralya'nın Kuzey Queensland bölgesinde iki gün boyunca kaybolan 63 yaşındaki İngiliz Geoff Keys, kumsala yardım mesajı yazarak kurtuldu.

Avustralya'nın Kuzey Queensland bölgesindeki Jardine Doğa Parkı'nda iki gün boyunca kaybolan 63 yaşındaki İngiliz Geoff Keys, sahildeki kumlara ayağı ile yazdığı yardım mesajının görülmesi sonucu kurtarıldı.
ISSIZ ŞELALEYİ BULMAK İSTEMİŞTİ
Kendini "gezgin" olarak tanımlayan Keys, ıssız Eliot şelalesini bulmak için kamp yaptığı bölgeden yüzerek uzaklaştığını ve şelaleyi bulamayınca, karaya çıkıp kaldığı yere "kestirmeden" geri dönmeye çalıştığını söyledi.
"HELİKOPTERLERİ DUYDUM"
İngiliz Independent gazetesine konuşan Keys, "Gece ikiye kadar yolumu bulmaya çalıştım ancak sonunda geceyi geçirmek için kendime bir yer seçtim. Sabah havadaki helikopterleri duyabiliyordum ve beni aramakta olduklarını tahmin ettim ama elimden gelen bir şey yoktu" dedi.
İngiliz turist kumsala yazdığı yazıyla kurtuldu

Sahile yazdığı yazı sayesinde adamı görüp kurtaran helikopterli arama kurtarma ekibinin başında bulunan Brad Foat bulduklarında Keys'in oldukça yorgun ve yıpranmış olduğunu söyledi.
KAYNAK: EN SON HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...