Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa liderlerinden vicdansız 'Aylan' tepkisi

Avrupa liderlerinden vicdansız 'Aylan' tepkisi

DÜNYA Haberleri

Cansız bedeni Bodrum kıyısına vuran 3 yaşındaki Aylan'ın fotoğrafları karşısında Avrupa liderlerinden farklı tepkiler gelmeye devam ediyor...

AB Dış İlişkileri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini, siyasilerin duygusal davranamayacağını söyledi. Lüksemburg'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan AB Dış İlişkileri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, 3 yaşındaki Aylan'ın fotoğrafları konusunda ne düşündüğüyle ilgili bir soru üzerine sinirlendi.

Siyasilerin duygusal tepki vermesinin beklenmesinden bıktığını söyleyen Mogherini, “İşimiz mantıklı kararlar almak, istikrarlı olmak ve duygularımızı da göz önünde bulundurmak” dedi.
 
Avrupa liderlerinden vicdansız 'Aylan' tepkisi


"AVRUPALILAR AZINLIK OLACAK"

Macaristan'ın aşırı sağcı başbakanı Victor Orban, sığınmacı akını karşısında sert açıklamalarını sürdürüyor:
“Avrupa bugün devasa insan akışının tehdidi altındadır. Bugün yüz binleri konuşuyoruz ama gelecek yıllarda Avrupa'ya milyonlarca insan gelebilir. Aniden kendimizi kendi kıtamızda azınlık olarak görebiliriz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...