Afganistan'da intihar saldırısı: 10 ölü

/ Kaynak: AA
Afganistan'da intihar saldırısı: 10 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Ülkenin doğusundaki Paktika kentinde voleybol oynanan sahayı hedef alan intihar saldırısında 10 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı

Afganistan'ın doğusundaki Paktika kentinin Hayrkot ilçesinde voleybol oynanan bir alanı hedef alan intihar saldırısında, aralarında çocukların da bulunduğu en az 10 kişinin öldüğü çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Yerel yetkililer, 30'un üzerinde yaralı olduğunu belirtirken görgü tanıkları, yaralıların sayısının daha fazla olduğunu ve yaralıların arasında çok sayıda çocuk bulunduğunu ifade etti. Saldırının, vatandaşların voleybol karşılaşmasını izlemek için toplandığı anda gerçekleştirildiği belirtildi.
Paktika Kent Konseyi eski yetkilisi ise olayda en az 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 60'a yakın yaralanın bulunduğunu kaydetti.
Hastane kaynakları, ölü ve yaralı sayısının artabileceğini ifade ederken, saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...