'IŞİD nükleer katliama hazırlanıyor'

'IŞİD nükleer katliama hazırlanıyor'

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü IŞİD militanları ile 10 gün geçiren Alman gazeteci Jürgen Todenhöfer, bu deneyimini bir kitapta topladı.

Oldukça ilginç iddialar barındıran kitabın en dikkat çeken yanı ise IŞİD'in Batı'yı nükleer silahlarla vurmak için planlar yaptığı iddiası.
"IŞİD, NÜKLEER SALDIRI HAZIRLIĞINDA"
Alman gazeteci Jürgen Todenhöfer, IŞİDmilitanları ile birlikte geçirdiği zamanda edindiği bilgileri ve örgütün geleceğe yönelik saldırı planlarını 'Inside ISIL - Ten Days In ISIL' (IŞİD ile 10 gün) isimli kitabında topladı. ABD'nin Ortadoğu politikasını eleştiren bir isim olduğu için IŞİD'in bölgeye girişine izin verdiğini belirten 75 yaşındaki Todenhöfer, örgütün Avrupa'da bir dizi nükleer saldırıya hazırlandığını iddia etti. 
AYLAR SÜREN GÖRÜŞMELERİN ARDINDAN BÖLGEYE GİRİŞ İZNİ ALDI
Bölgeye hareket etmeden önce IŞİD yetkilileri ile aylar boyunca Skype üzerinden mülakatlar yaptığını belirten Todenhöfer, örgütün herhangi bir elektronik cihazın kullanımına izin vermediği için elinde kayıtların bulunmadığını ama söz konusu iddianın IŞİD militanları ile yaptığı yüz yüze görüşmelere dayandığını belirtiyor. 
"VAHŞET İNTERNETTE GÖRÜNENDEN DAHA DEHŞET VERİCİ"
IŞİD içerisinde yaşadığı deneyime internette sıkça rastlanan vahşi videoları izleyerek kendini hazırlamaya gayret ettiğini belirten Todenhöfer, gerçeğin daha da dehşet verici olduğunu belirtiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...